Aardfout

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 10:20 AM op Support Ease2pay

Als er een connector 'earth fault' aangeeft, dan is de aardlekautomaat gesprongen. Dan is er een overbelasting of lekstroom. Dit probleem moet en kunt u zelf oplossen, vaak wordt het systeem automatisch opnieuw opgestart. Bij een aardfout krijgt u van ons een melding via de SMS of app, daar staat de oplossing in. Oorzaken van de storing kunnen zijn: vocht in kabel/stekker, roestige wasmachine etc. AanUit kan op afstand weinig voor u betekenen.

Mocht u het probleem niet zelf kunnen oplossen dan raden wij u aan om een ander stroom of waterpunt te zoeken. In de tussentijd kunt u ons een bericht sturen met het probleem.