Ik heb de stroom aangesloten, maar ik krijg geen stroom. Hoe kan ik dit oplossen?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Do, 29 Aug om 9:52 AM op Support Ease2pay

Er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom de stroom het (nog) niet doet. Controleer altijd eerst of u wel liggeld of stageld heeft geactiveerd, anders kunt u geen elektriciteit afnemen. Bekijk of een van de volgende punten van toepassing kan zijn.

• Tussen het activeren en de start van de levering kan max. 5 minuten tijd zitten

• De stekker is niet goed aangesloten (controleer beide kanten)

• Er staat geen spanning op de stekkerdoos (controleer of de aardlekschakelaar op rood staat)

• Het activatienummer is onjuist. Controleer het nummer op de locatie (in de app of via de website kan je het nummer wat je hebt ingevuld controleren)

• Ben je al geregistreerd met een account? Zo niet maak dan eerst gratis een account aan

• Als je al een account hebt, controleer dan of je met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord bent ingelogd

• Ben je je wachtwoord kwijt, vraag dan een nieuwe aan door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken

Indien deze oplossingen allemaal geen uitkomst bieden, neem dan contact op met support@ease2pay.nl