Hoe maak ik een account aan?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 01:01 PM op Support Ease2pay

Je kan een account aanmaken op de website of via de app. Het aanmaken van een account is gratis.

Een account aanmaken op de website:

Op de website zie je onder ‘direct aanmelden’ een knop staan met ‘registreer nu’. Zodra je daarop klikt doorloop je een stappenplan waar je een aantal gegevens (zoals mailadres en telefoonnummer invult). Zodra jouw account is aangemaakt, kan je inloggen via de website.

Een account aanmaken in de app:

Installeer eerst de app in de App Store of Google Play Store. Nadat je de app hebt geïnstalleerd klik je op ‘Eerste keer hier? Schrijf je hier nu in’. Doorloop vervolgens het inschrijfproces. Zodra jouw account is aangemaakt, kan je inloggen via de app.