Het lukt me niet om in te loggen. Wat moet ik doen?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Tue, 03 Oct 2023 om 04:25 PM op Support Ease2pay

Lukt het je niet om in te loggen? Dan is de combinatie van je gebruikersnaam en wachtwoord fout. Je gebruikersnaam is altijd jouw e-mail adres waarmee je je hebt geregistreerd tenzij je dit later hebt aangepast in een persoonlijke gebruikersnaam.

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord instellen?

1. Klik op: log in via: https://aanuit.net/nl/.

2. Klik op: Wachtwoord vergeten?

3. Vul je e-mailadres in.

4. Klik op de link in je e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Heb je geen link ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen? Dan staat jouw account onder een ander e-mailadres geregistreerd en heb je dus een verkeerde e-mail ingevuld bij 'wachtwoord vergeten'. Probeer dan een ander e-mailadres of maak een nieuw account aan.

Na het aanpassen van je wachtwoord kan je opnieuw inloggen.

Mocht het na de bovenstaande stappen nog steeds niet lukken om in te loggen, neem dan contact met ons op via servicedesk@aanuit.net.