Hoe annuleer ik mijn reservering?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Mon, 21 Aug 2023 om 01:27 PM op Support Ease2pay

Als je je reservering wilt annuleren dan dien je eerst in te loggen in de AanUit app of op de AanUit website. Ga dan naar 'Reserveringen' en klik op het pijltje aan de rechterkant van je reservering. Klik vervolgens op annuleren om de reservering te beĆ«indigen. Let op: bij het annuleren van je reservering worden automatisch annuleringskosten in rekening gebracht. Dit doen we om te voorkomen dat iedereen op de dag van reservering gaat annuleren, waardoor campingplaatsen of havenplaatsen ineens helemaal leeg zijn.

Indien er een gegronde reden is voor annulering, kunnen wij de in rekening gebrachte annuleringskosten crediteren. Leg uit waarom je hebt geannuleerd naar servicedesk@ease2pay.nl.