Stap 3: Verblijf, Waterlevering en Stroomlevering uitzetten

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Tue, 09 May 2023 om 05:00 PM op Support Ease2pay

U kunt verblijf, stroom en water uitzetten op dezelfde manieren die u heeft gebruikt voor het aanzetten (zie stap 2).

U kunt op de hoogte blijven van uw kosten voor verblijf, stroom en water via een dagelijkse email of SMS (dit kunt u wijzigen via uw instellingen op de website en app).

Indien u gebruik maakt van de AanUit.net-app of uw persoonlijke omgeving op AanUit.net, dan heeft u ook altijd zicht op uw actuele verbruik, de kosten en de status van uw aansluiting en verblijf (aan/uit).

Let op: met het verwijderen van de stroomkabel uit de stekkerdoos is uw levering niet beƫindigd, u dient de levering via app of de website uit te zetten! Ook uw waterlevering dient u zelf te beƫindigen.