Stap 2: Schakel woning, stroomvoorziening of waterkraan in

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Tue, 09 May 2023 om 04:59 PM op Support Ease2pay

Selecteer de locatie waar u zich bevindt.

Selecteer de juiste service (Stay, Power Supply of Water).

Activeer het vijfcijferige nummer van het AanUit.net punt waarmee u wilt inschakelen:

• De AanUit.net app (voor smartphone of tablet) of
  • Deze website: log in met je e-mailadres en wachtwoord (bovenaan deze pagina)

Verblijf

U dient eerst uw accommodatie aan te zetten voordat u de elektriciteit of het water aanzet.

Uw verblijf en de stroom blijven geactiveerd totdat u het verblijf of de stroom uitschakelt.

De verblijfsregels kunnen per locatie verschillen. U krijgt bericht wanneer de nieuwe periode begint.

Water

U kunt de tapcyclus voor drinkwater starten en stoppen op dezelfde manier als elektriciteit en wonen. Zorg ervoor dat u bij de waterslang blijft totdat u deze hebt uitgeschakeld.

Stroom

Sluit je stroomkabel aan op het AanUit.net punt dat je wilt activeren. Wanneer u de stroom inschakelt, wordt dit aangegeven doordat de blauwe LED-ring oplicht (indien aanwezig).