Wat is een activatienummer?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 01:00 PM op Support Ease2pay

Het activatienummer is nodig om een dienst op een locatie te kunnen activeren. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van een stroompunt? Dan staat het bijbehorende activatienummer naast het stopcontact. Deze vul je in op de app of website. Daarna kan je de stroom activeren.