Waarom krijg ik een bericht met: Automatisch bericht dat een sessie op uw locatie is gestopt ?

Gemaakt door Merchant Care, Gewijzigd op Wed, 10 Apr 2024 om 02:29 PM op Merchant Care

We stoppen automatisch een sessie van een gebruiker die niet op tijd betaald.

Als een er een gebruiker met een actieve sessie op je locatie verblijft en de sessie wordt gestopt vanwege een betaalachterstand krijg je hier een mail van:

Omdat de betalingstermijn van een factuur is verstreken van een gebruiker op uw locatie met connector 1234 is de gebruiker automatisch geblokkeerd. Hiermee is ook de lopende transactie met nummer 123456 op uw locatie automatisch stopgezet.

Door deze connector te samen met het transactie nummer op te zoeken via de mijninvoltum portal kan je inzien wie deze gebruiker is