Het aanvragen van een product voor een locatie.

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Mon, 24 Apr 2023 om 12:02 PM op Support Ease2pay

Het is mogelijk om een product aan te vragen via AanUit. Met dit product kunt u ofwel korting krijgen op het gebruik van stroom en water, ofwel gratis liggen in de haven of kampeerplek zonder elke nacht te betalen.

De locatie-eigenaren zijn verantwoordelijk voor het verlenen en beƫindigen van deze producten. AanUit heeft hier geen invloed op. Als je een product wilt aanvragen, kun je in de app naar de specifieke locatie gaan en op het gewenste product klikken.