No plug detected

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 10:57 AM op Support Ease2pay

Sommige stekkers moeten naar rechts (met de klok mee) worden gedraaid totdat u een klik hoort. Dit is het geval voor een deel van de Walstroom-punten en AanUit.net-punten in Haarlem, Leiden en Amsterdam.

Als dit niet werkt, controleer dan of de stekker aan beide uiteinden goed is aangesloten of neem contact op met de locatieautoriteit